avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina Vasile

Activitate Cristina Vasile

Răspuns la discuția partaj
va recomand si varianta incheierii unui acord de mediere, taxa de timbru se restituie in integralitate in acest caz (inca mai este in vigoare aceasta reglementare). Luati legatura cu un mediator si o sa va explice care este procedura de urmat.
medierea nu este obligatorie insa prezinta avantajul ca, in cazul in care veti ajunge la un acord, totul se termina foarte repede in comparatie cu un proces in instanta. Costul medierii depinde de mediator. Legea nu impune un anumit onorariu in functie de cauze. Profesia de mediator fiind o profesie libera, independenta si onorariile sunt cele fixate de mediator in mod liber si pot fi chiar si negociate, nimeni nu interzice acest lucru.
in mod normal o hotarare a consiliului local nu poate contravenii legii,fie ca este un lege ca si act normativ, fie ca este contract ca si lege a partilor
Răspuns la discuția Ce pot sa fac?
va puteti adresa si Tribunalului Constanta pentru reconstituire vechime in munca
Răspuns la discuția legea revolutionarilor
multumesc frumos pentru raspuns, domnule elis, aceeasi este si parerea mea. Am facut cerere in sensul indicat de lege prin care am solicitat drepturile respective, raspunsul a fost in sensul ca nu avem noul certificat intrucat acesta este in curs de preschimbare, motiv pt care am formulat actiune in justitie. Dosarul este pe rol, va voi tine la curent cu ce se va intampla pe parcursul judecatii. As fi interesata daca v-ati confruntat cu asemenea probleme si daca aveti cunostint de ceva practica juridica pe acest aspect . Va multumesc anticipat. Av. Vasile C.
am inteles bine????, el a vandut masina? din cate ati spus , masina era pe numele d-voastra,deci el nu ar fi putut sa o vanda valabil
Răspuns la discuția Criza
oooooooooo, chiar ai scris prea mult,:O
credeti ca o sa rezolvam noi problema crizei?????????, nici pe departe.......si chiar dc avem idei nu o sa ne bage nimeni in seama, asa ca mai bine folosim timpul in alt scop, nu?
prin noua lege a revolutionarilor s-au stabilit o serie de drepturi pe care statul urmeaza sa le acorde revolutionatilor.Deasemenea, prin aceeasi lege ,revolutionarii trebuie sa-si depuna documentatia necesara pt preschimbarea certificatului de revolutionar. Pe perioada preschimbarii, vechile certificate raman valabile (asa zice legea), insa .........stupoare, clientul meu nu beneficiaza de indemnizatiile prevde lege intrucat nu are cerificatul preschimbat, este in curs de preschimbare. Avem actiune pe rol. Ce parere aveti de aceasta situatie?
Răspuns la discuția Caut avocat / jurist fiscalitate
ma puteti contacta pe adresa de e-mail mariusgeorge1212@yahoo.com
Răspuns la discuția avocat revendicare
ma puteti contacta la adresa de e-mail mariusgeorge1212@yahoo.com
Răspuns la discuția vechimea avocat indrumator
stiu ca s-a modificat legea iar in prezent este necesar ca av indrumator sa aibe o vechime in profesie de 7 ani (5 ani de la definitivat si 2 de stagiu)