Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
O minciuna majora, o prefacatorie in actul juridic. Dar dovada ei este tehnica si adesea dificil de facut.
Nu stiu daca se poate invoca vreo simulatie, dar a cam trecut multisor... nu stiu daca au fost motive de intrerupere sau suspendare a prescriptiei.
Nu imi sunt clare nici ce mici neintelegeri sunt, caci tatal vrea sa locuiasca in imobil, nu prea e o chestiune mica... Mare pacat ca nu ati facut actele asa cum trebuia.
tatal este stramtorat in ultima vreme?
Tatăl trebuie sa și dovedească faptul ca a dat el banii și ca viramentele au fost făcute pentru ca ulterior sumele sa fie folosite pentru achiziționarea unui imobil.
Iar șansele tind spre zero.
Dvs. și fratele sunteți proprietari, cum se spune - cu acte în regulă. Nu contează de unde provin banii. Deci, nu aveți de ce să-i cedați tatălui proprietatea, decât numai dacă vreți. El nu poate să obțină anularea contractului așa simplu. Există anumite motive pentru care se poate anula un contract de vânzare-cumpărare, dar, să fim serioși, sunteți o familie. Cine o să creadă că ar fi vorba, spre exemplu, de viciu de consimțământ (la retragerea banilor), în baza căruia se poate obține anularea unui act juridic?
Cât privește mama, ea poate contesta orice, dar fără nicio șansă.