daca iesirea e la DN, intr-adevar nu veti obtine. ar trebui sa faceti bretea si nu merita
Nici daca o cumparati pe numele dvs. nu ar avea nici un drept , chiar daca sunteti casatoriti . La notar , demonstrati ca banii provin din vanzarea unui bun mostenit - care e bun propriu - , specificati acest lucru in contractul v-c , si asta-i tot . Va ingreunati viata cumparand pe numele copiilor , ca nu stiti cum va fi in viata , cu cine se casatoresc , cine-i va influenta … Nu veti putea dispune de apartament ( daca veti vrea , de exemplu , sa-l vindeti ) , decat daca demonstrati ca vanzarea e in interesul copiilor , etc.
puteti sa folositi anexa, dar o transformati in spatiu comercial. orice punct de lucru este un spatiu comercial
Buna ziua ,am deschis un punct de lucru la registru comertului si umeaza sa merg pentru aprobare si la primaria Iasi, pe langa cerere si doc ce mi le-au bifat in scris acolo, domna de la ghiseu mi-a zis ca spatiu trebuie sa fie comercial, lucru ce imi este imposibil pentru cavorbim de desfasurarea activitatii unui salon de remodelare corporala in cadrul unui ap la parter cu destinatie locativa luat prin credit , ece stiti despre acest subiect ?multumesc !
Buna ziua
Nu are nici o importanta daca vechea firma a avut sau nu aviz, cu atat mai mult cu cat asta se intampla acum aproape 30 de ani, acel drum avea alt rang, erau alte legi/cerinte etc...
Pentru noua firma va trebuie alt aviz.
Nu cred ca va vor cere demolarea, fiind o constructie veche pe care nu ati cumparat-o dumneavoastra.
Probleme vor aparea in cazul in care o sa doriti sa renovati/construiti pentru ca vi se va cere aviz de la Drumuri nationale, iar ei va vor conditiona emiterea avizului de existenta distantei de 13 m de la axul drumului la constructia dumneavoastra.