avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord de functionare primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord de functionare primarie

Buna ziua ,am deschis un punct de lucru la registru comertului si umeaza sa merg pentru aprobare si la primaria Iasi, pe langa cerere si doc ce mi le-au bifat in scris acolo, domna de la ghiseu mi-a zis ca spatiu trebuie sa fie comercial, lucru ce imi este imposibil pentru cavorbim de desfasurarea activitatii unui salon de remodelare corporala in cadrul unui ap la parter cu destinatie locativa luat prin credit , ece stiti despre acest subiect ?multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adnana14 , utilizator 15:47, 22 Martie 2025

savin_elena80@yahoo.com a scris:

Buna ziua ,am deschis un punct de lucru la registru comertului si umeaza sa merg pentru aprobare si la primaria Iasi, pe langa cerere si doc ce mi le-au bifat in scris acolo, domna de la ghiseu mi-a zis ca spatiu trebuie sa fie comercial, lucru ce imi este imposibil pentru cavorbim de desfasurarea activitatii unui salon de remodelare corporala in cadrul unui ap la parter cu destinatie locativa luat prin credit , ece stiti despre acest subiect ?multumesc !

Ce ati mai rezolvat cu salonul? Trebuie spatiu comercial sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru punct de lucru ionut k ionut k Buna ziua ! Am nevoie de un răspuns concret la întrebarea dacă este nevoie de acordul vecinilor pentru înființarea unui punct de lucru . Pentru a ... (vezi toată discuția)
problema acord locatar vetx vetx Buna seara...problema e urmatoarea..doresc sa infiintez un cabinet medical veterinar la parterul unui bloc intrun spatiu comercial deja existent ca si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)