avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate crrrisss

Activitate crrrisss

Sora mea a ramas vaduva in urma decesului sotului mort acum 17 ani.Neavind copii ,la mostenire au dreptul soacra ei si sora sotului care nu au dat semnatura ca renunta la partea lor cind s a facut succesiunea.Mai mult de atit de vreo doi ani cind scoate sora adeverinta de la taxe si impizite ,apar si ele trecute acolo pe adresa surorii ,desi ele lociuesc la alta adresa si asta o incurca mereu ca trebuie sa dea declaratie ca nu locuiesc cu ea .Din 2024 ii vine sa plateasca un impozit de 37 lei ,ea fiind scutita de impozit fiind persoana cu handicap.Intreabarea mea este daca e normal sa apara la fisc pe adeverinta si ele atita timp cit nu locuiesc la aceea adresa ,ele avind drept dupa decesul surorii.Si daca sora mea ar putea face ceva ,un testament sau o donatie catre alta persoana care are grija de ea ,a locuintei si bunurilor.Mentionez ca soacra si cumnata nu o ajuta cu nimic..