Buna ziua,
Va scriu in legatura cu dezbaterea unor mosteniri (terenuri agricole). Au existat 5 mostenitori pe unul din terenuri (3 sunt decedati, dar au mostenitori) si 7 mostenitori pe alt teren (cei 5 plus alte 2 persoane).
Aceste terenuri sunt inca din 1992 in grija parintilor mei, au platit taxe si impozite pe terenuri in fiecare an, dar mostenirea nu s-a dezbatut efectiv niciodata.
Anul trecut, unul din cei 5 (care intre timp a si decedat) a decis sa ma cheme in instanta doar pe mine, cu mentiunea ca le va plati sulta celorlati, iar mie sa imi ramana partea mea. Au existat multe nereguli de procedura pe care le-am tot reclamat pentru a taragana dosarul pana acum.
Am depus o intampinare la inceput in care am zis ca sunt de acord initial, dar au aparut multe nereguli si inclusiv o preluare abuziva a contractului de arenda si a veniturilor pe care parintii mei le incasau.
De asemenea, cele 2 persoane mostenitoare separat pe al doilea teren declara ca sunt de acord sa cedeze in favoarea mea, dar nu doresc sa se prezinte in instanta sau sa ofere o imputernicire avocatiala.
Intrebarea este daca in acest punct se mai poate contesta calitatea de mostenitori a tuturor celorlalti, astfel incat terenurile sa ramana in intregime in proprietatea mea.Va multumesc!