Am solicitat rectificare prin cerere facuta prin la notar dar nu vor sa modifice și ma invita sa ma duc în instanta. Marți ma duc în audienta cu Directoarea dar nu știu cum sa pun problema sa ma ajute sa modifice sau sa ma impun cu faptul ca au facut o ilegalitate . Ne având experienta cu primăria Sector 1 nu prea știu cum sa vorbesc pentru a avea rezultate
Ca sa schimbam regimul actual trebuie sa îl lichidam pe cel actual dar noi nu avem încheiat la notar nici o convenție deci nu putem lichida ceva nu exista asta e problema lipsa actului notarial care valideza regimul comunității convenționale
Problema e ca nu am nici un act notarial făcut și nici nu mi sa cerut sa fac. Am luat la cunoștință ca sunt în regimul de convenție numai când am încercat sa cumpăr o casa. Iei dau vina pe mine de ce am semănat și eu încerc sa le explic ca trebuie sa se sesizeze din oficiu ca nu este legal sa ce au făcut fără nota de la notar . Îmi puteți da un sfat cum as putea sa fac lucrurile sa se miște sunt mai mult de 3 luni ce ma lupt degeba. Va mulțumesc
Bună.
va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat
M-am căsătorit în Italia dar la ambasada din greșeală am semnat regimul matrimoniale al comunității convenționale fără a întocmi vreun act notarial. Acum când am vrut sa cumpăr o.casa notar îmi cere actul notaril. Deje de câte luni vb cu primăria sector 1 București pentru ca sunt înregistrat sub acea convenție dar eu nu am prezentata nici un act notarial și nici nu am făcut vreodată asa ceva încerc sa ii conving sa rectifice si sa ma tereca pe regim al bunuri comune dar ie refuza sa recunoască ca au făcut o greșeală și dau vina pe mine de ce am semnat . Mi au sugerat sa ma duc în instanta dar știu ca durează f mult . Va rog dacă ma puteți ajuta cu vreo idee cum sa ii constrâng sa modifice . Vreu sa ma duc în audienta cu Directorea de la primărie Buc sec 1 dar nu am mari speranțe. VA Mulțumesc .