Bună ziua,
Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină.
În contractul.de vânzare cumpărare specifica teren în proprietate.
apartamentul nr. 1 situat în Bucuresti, Str. Dr D. B nr. 25A, VILA 2,
parter, sector 4, cu număr cadastral 2xxxx-C1-U19 (nr. cadastral vechi 4xxxx/2/1/10) si intabulat în Cartea Funciară 2xxxx-C1-U19 (nr. CF vechi 6xxxx) a Municipiului
Bucuresti, Sector 4 compus din 3 (trei) camere si dependine, cu suprafa a utilă 72,86 mp
balcon = 6,41 mp, cota indiviză de 12,58 % din părțile si dependințele comune ale imobilului, precum si teren în proprietate în suprafata de 58,52 mp, din terenul cu număr cadastral 2xxxx intabulat în Cartea Funciară 2xxxx a Municipiului Bucuresti Sector 4
- locul de parcare nr. 10 situat în Bucure ti, Str. D D B nr. 25A, sector 4, cu număr cadastral 2xxxx (nr. cadastral vechi xxxx/2/11), intabulat în Cartea Funciară
2xxxx (nr. CF vechi 6xxxx) a Municipiului Bucuresti sector 4 compus din teren în proprietate în suprafaă de 10 mp.
Ideea e că numărul de cadastru al terenului este același cu numărul imobilului.
În cartea funciara arata asa:
B5 "Intabulare, drept de PROPRIETATE asupra cotei indivize de teren in
suprafata de 58,52 mp aferenta UI cu IE 21xxx-C1-U19, dobandit
prin Conventie, cota actuala 1/1."
B2 "Intabulare, drept de PROPRIETATE asupra cotei indivize de teren in
suprafata de 58,50 mp aferenta UI cu IE 2xxxx-C1-U5, dobandit prin Conventie cona 1/1."
Detalii CF
se intabuleaza dreptul de PROPRIETATE asupra cotei indivize de teren in suprafata de 58,52 mp aferenta UI cu IE 2xxxx-C1-U19, mod dobandire conventie in cota de 1/1 asupra A.1 in favoarea D F, cota de 1/2, S A cota de 1/2, sub B.5 din cartea funciara 2xxxx UAT Bucuresti Sectorul 4.
Detalii axexa partea 1
Descriere: compus din 3 camere + dependinte cu suprafata utila de 72,86 mp si balcon de 6,41 mp
cota indiviza de 12,58 % din partile si dependintele comune ale imobilului;teren in proprietate;NR. CF 5xxxx/
29; Imobil transcris din CF 58xxx/ 29.
.
Eu din câte înțeleg am acest teren, dar e comun cu alți proprietari din aceast complex.
Va mulțumesc pentru timpul și pentru răspunsuri