Contractul este vag, nu este completat în totalitate.
AC este primăria, beneficiarul real 3 școli, însă la insistența unei școli, am livrat o parte din produse, fără a avea ordin de furnizare emis de către AC. Deci am livrat bazat pe bunul simt și încredere.
Contractul a fost semnat la început de februarie. În celelalte cazuri PNRR, am primit ordinul de furnizare în max 14 zile. Nu înțelegem care poate fi problema de nu se emite. Cât timp au depus cererea de finanțare în primă fază, banii nu sunt pierduți, deci sigur vor primi acei bani, dar noi dacă livrăm tot, fără ordin de furnizare, fără a avea culorile alese, primăria se poate sustrage din contract?
Am castigat o licitatie publica pentru mobilarea unei scoli. AC ne-a inmanat un contract draft pe jumate completat, administratorul era pe fuga, nu a verificat, si a plecat cu contractul asa cum era. Pe SEAP, avem dovada castigarii a fiecari parti, nu este o problema. Insa acum AC nu vrea sa ne emita ordinul de furnizare, unde noi deja am furnizat o parte, fiind pentru scoala unde aveau o lipsa mare de articole, si nu puteau continua fara ele.
Ce se paote face? Este vorba de 1+ milioane de lei, deci nu un contract de aruncat pe geam.