Buna ziua. Suntem doua surori. Eu sunt in Spania de 20 de ani. Tatal nostru a decedat in 2000 si nu s-a facut succesiunea dupa moartea lui. Mama mea este grav bolnava,are cancer ultima faza este en spital, iar sora mea a fost la notar cu mama ca sa ii treaca toate drepturile mamei pe numele surorii mele. E posibil asa ceva? Si sunt convinsa ca mama mea este fortata si de frica ca nu are cine sa aiba grija de ea tinand cont ca sora mea impreuna cu baitul ei a mai batut-o in trecut.Mama este si sub influenta multor medicamete acum in caz ca i-a trecut sau i-a facut testament pot contesta pe baza faptului ca nu era in constiinta totala de ce face?
Buna ziua. Am si eu o intrbarae ,daca se poate sa imi raspundeti, as fi foarte recunoscatoare. Tatal meu a decedat in urma cu 25 de ani, mama mea inca traieste, iar noi suntem 2 surori. Am fost de acord atunci sa nu facem succesiunes dupa tata considerand ca suntem decat noi doua ,iar cand mama nu o mai fi sa facem atunci totul gandind ca suntem decat noi doua si se imparte jumate jumate. Apartamentul este pe numele parintilor mei casatoriti legal si obtinut in timpul acestei casnicii. Mama mea este bolnava de cancer, iar sora mea inceraca sa o faca sa ii semneze ca sa ii lase ei apartamentul. Este posibil asa ceva? Dupa cate stiu eu si am citit trebuie sa se faca intai succesiunea dupa tatal meu si dupa aceea se poate face alte demersuri cum ar fi ca mama mea sa ii treaca partea ei si partea mostenita din parte sotului. Ma insel eu?