avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate IancuFloricaElena

Activitate IancuFloricaElena

Vânzătorul român insistă ca actele sunt valabile.. ca persoana română din RDw doar a radiat mașina pt export … ce pot face eu in aceasta situație… rar-ul este facut,numerele roșii au expirat. La ce vă referiți prin perfectarea actelor Mulțumesc frumos…

Mihail Croitoru a scris:

Ar trebui reluata discutia cu vanzatorul din Romania pentru a perfecta vanzarea, daca nu doreste poate fi dat in judecata. Vă recomand să apelați la un avocat.

nu ar fi valabil contractul facut cu pertsoana olandeza din cerificat ... ca trebuie sa am contyract cu cea romana din talonul acela rdw
Buna ziua! Am un autoturism cumparat pe baza de contract vanzare olandez. Pe Certificatul masinii olandez(card) este trecut proprietarul olandez. Pe RDW(talonul acela verde la nr 6 este trecuta o persoana romana , cea care a adus masina in Romania(atat cat si pe CMR). La taxe si impozite refuza sa imi ia masina in evidenta. Ce pot face?