avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate danftom

Activitate danftom

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns. Probabil in intrebarea mea nu am fost destul de explicit.
Eu vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca si sotia sa fie coproprietar al acsai si terenului.
Buna ziua

Multumesc pentru raspuns. Eu vreau sa inteleg ce trebuie sa fac ca sa fie intabulata casa si pe mumele sotiei nu doar pe numele meu.

raluk0207 a scris:

Obțineți procedul verbal de recepție finala la terminarea lucrărilor.
Actele dvs de proprietate pentru construcție vor fi: autorizația de construire, procesul verbal de recepție finala la terminarea lucrărilor și de la Primarie, certificat de atestare a edificarii construcției.
Apoi, luați legătura cu un cadastrist și reactualizati documentația cadastrala, în sensul sa apară construcția nouă, după care o puteți intabula la Cartea funciara.

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns. Eu vreau sa inteleg ce trebuie sa fac ca sa fie intabulata casa si pe mumele sotiei nu doar pe numele meu.

raluk0207 a scris:

Obțineți procedul verbal de recepție finala la terminarea lucrărilor.
Actele dvs de proprietate pentru construcție vor fi: autorizația de construire, procesul verbal de recepție finala la terminarea lucrărilor și de la Primarie, certificat de atestare a edificarii construcției.
Apoi, luați legătura cu un cadastrist și reactualizati documentația cadastrala, în sensul sa apară construcția nouă, după care o puteți intabula la Cartea funciara.

Buna ziua

Am construit o casa si acum vreau sa inchid autorizatia de construire ca am terminat casa.
Terenul este pe numele meu, autorizatia este pe numele meu, contractul cu firma de constructii e pe numele meu.
Intrebarea este, ce trebuie sa fac ca actul de proprietate al casei sa fie pe numele meu si pe numele sotiei?