Bună ziua. Am participat la un concurs pentru o funcție contractuală la o instituție publica, unde la proba scrisa am fost singurul admis din 5 candidați. Un candidat respins a depus contestație prin care sesizează faptul că una dintre întrebări, întrebare compusă ce necesita două răspunsuri, nu a avut stabilite baremuri de corectare defalcate pe fiecare răspuns în parte, deși întrebarea a avut barem total de răspuns. În urma acestei contestații, Comisia de Contestație a sesizat conducerea instituției care a decis suspendarea concursului pentru 15 zile, conform HG 1336/2022. S-a intrunit legal o alta comisie de cercetare a legalității concursului, în urma cercetărilor căreia managerul instituției a decis anularea concursului. Conform HG 1336 eu am înaintat o petiție conducerii instituției, înainte de anularea concursului, prin care explicam că în HG nu există definiție, termen sau referire la "întrebare compusă" și ca niciun articol, aliniat sau subpunct nu obligă o Comisie de Concurs să elaboreze baremuri de corectare separate în cadrul aceluiași subiect și am cerut anularea deciziei de suspendare (la acel moment) a concursului. Am atașat inclusiv Anexa nr, 5 care prezintă modul de notare a candidaților, unde de asemeni nu există baremuri de corectare defalcate in cadrul aceluiași subiect. Având în vedere toate acestea, credeți că voi avea câștig de cauză dacă-i chem în judecată la Instanța de Contencios Administrativ? Vă mulțumesc.