Dar dacă au închiriat spațiul pe baza vreunui contract, nu intră la capitolul înșelăciune? Adică să împrumuți ceva ce nu te ții înseamnă că înșeli, nu? Nu intra în competența Dna?
Bună seara. Locuiesc într un complex rezidențial unde sunt două blocuri iar fiecare dintre ele are o asociație de proprietari proprie. Drumul de acces este deținut de fiecare proprietar din ambele asociație într o cotă parte. După ce m am mutat Am descoperit că o porțiune din drumul de acces este închisă cu barieră respectiv sunt locuri marcate ilegal și închiriate pentru parcare pe drumul de acces. Conducerea asociației nu dorește să îmi dea informații despre ce se întâmplă acolo și voiam să vă întreb ce se poate face în acest caz? Trebuie să dau judecată persoanele care utilizează acea bucată de drum ilegal ca să pot să elimin bariera respectivă respectiv să nu mai parcheze acolo? Sau poți să sesizezi vreo autoritate care să ia măsuri din moment ce există acte unde suntem trecuți toți ca și proprietari și nu este normal să fie folosită acea porțiune doar de către o parte din ei. Cei care închiriază acele locuri de parcare primesc niște bani lunar, 300 de lei.