avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate T30d0r

Activitate T30d0r

latka a scris:

Nu exista in regulament asa ceva, e in OUG 195/2002 o precizare :
Articolul 103
(2) În cazul în care conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai săvârșește din nou, într-un interval de șase luni de la data expirării perioadei anterioare de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, o faptă dintre cele prevăzute la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3), art. 102 alin. (3) sau art. 102 alin. (4), perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce aplicată pentru săvârșirea acestei noi fapte se majorează de drept cu încă 30 de zile. Perioada de suspendare majorată se comunică în termen de 15 zile de la data aplicării sancțiunii contravenționale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce de către serviciul poliției rutiere pe raza căruia a fost săvârșită noua faptă.
[ link extern ]
Nu cred ca va incadrati la acea mentiune, fapta trebuie savirsita dupa ce expira prima perioada de suspendare. Veti vedea, politia are modul ei propriu de aplicare.

Am inteles, o sa merg sa ii intreb. Va multumesc!

latka a scris:

1.Se executa separat.
2.Nu cred, din ce știu, citiți și dvs. codul rutier:

[ link extern ]

In regulament scrie : Dacă în următoarele 6 luni de la redobândire vi se mai suspendă permisul, vi se vor mai adăuga 30 de zile la suspendare. Eu nu am redobandit permisul si apoi am primit o a doua suspendare, am avut o prima suspendare , apoi cea dea doua este in continuarea primei fara a fi redobandit permisul.
Buna ziua
Am avut permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile, in perioada aceasta am primit o alta suspendare de 30 de zile in continuarea primei fara dovada ( pt ceva petrecut inainte primei fapte) .
1 Cele doua perioade succesive sunt considerate 2 suspendari sau doar una si se insumeaza zilele?
2 Se poate majora a doua perioada cu alte 30 de zile pe motiv ca am doua sanctiuni de suspendare in ultimile 6 luni sau se considera una ele neavand pauza intre ele si nici macar dovada eliberata?