avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Corinita

Activitate Corinita

Mulțumesc frumos, tuturor pentru răbdarea de a mi citi mesajul și pentru raspuns!
In concluzie as fi vrut sa știu doar daca bunica,daca se poate numi așa,ar putea sa de-a afara copiii în baza procurii atâta timp cât au acordul tatălui sa stea acolo.M ar fi interesat părerea unui avocat . Mulțumesc anticipat!
Noi am încheiat partajul ,in schimb tatăl i a lăsat pe copiii majori sa stea in partea lui ,pentru că acolo aveau camerele,și în același timp i a făcut și mamei lui o procura prin care o împuternicește să facă orice in numele lui,inclusiv să închirieze casa,și acel contract de împrumut care în fapt nu a existat niciodată.Fosta soacra se folosește de aceste două acte sa hărțuiască copiii,încearcă să i de-a afara din casa,le spune tot felul de lucruri urâte despre mine ,dar doar în lipsa tatălui,el fiind plecat la munca în străinătate.
Buna ziua,am o situație în care fostul soț după divorțul nostru a încheiat cu mama lui un contract de împrumut retroactiv din 2007 ,în anul 2024 care este total mincinos,in care se specifica ,că părinții i ar fi împrumutat in 2007 150000 de euro ,bani pe care trebuie sa i returneze până în 01.09.2028 ,in caz contrar toate bunurile mobile și imobile deținute de fostul soț le revin lor.Noi avem un copil minor care este in grija mea,și doi copii majori.As dori sa știu dacă se poate face ceva în privința asta,mai ales că au mințit doar că sa nu le rămână copiilor ceva .Țin să menționez că tatăl le spune copiilor că a semnat ce vrea ea doar că sa scape de gura ei.