avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Activitate aleksander.7657

Activitate aleksander.7657

Bună ziua, permis suspendat 6 luni cu dosar penal vatamare corporala. Acum o săptămână am avut un accident pentru neacordare de prioritate, eu fiind vinovatul. La început m-am înțeles cu domnii o ora jumătate sa facem amiabila dar dupa au renuntat la 1 ora jumate, la momentul accidentului nu avea nimeni absolut nimic, doar un copil de 7 ani din interiorul autovehiculului era putin rosu la fata si o zgarietura foarte fina. Brusc, cand a venit politia dupa o ora jumate dintr-o data au sunat si ambulanta. Mi s-a luat permisul si mi s-a eliberat o dovada, ulterior polițistul mi-a spus ca sunt șanse 101% ca dosarul penal sa se claseze deoarece copilul de 7 ani nu a avut nici o zi de spitalizare, doar o scurta verificare la spital. Polițistul mi-a spus ca dosarul penal se va clasa iar permisul mi se va suspenda 60 de zile pentru neacordare de prioritate, ceea ce nu cred. Întrebarea mea este dacă mi se va suspenda permisul pentru 6 luni sau pe 2 luni pentru neacordare de prioritate? Deoarece am văzut un articol de lege cum ca dacă o infractiune este clasata se suspenda permisul 6 luni. Va multumesc frumos!