N-o sa-ti placa ce o sa-ti spun !
Inca esti un "copil" minor. Nu ai inca nici un "drept" vizavi de cresterea si educarea ta si inca nu ai din punct de vedere juridic dobandita "capacitatea de exercitiu"-adica sa poti lua tu singura decizii cu privire la viata ta, acest lucru apartinand parintilor sau tutorelui daca ai fost incredintata acestuia. A "pleca de acasa" este un gest obraznic, periculos,lipsit de maturitate si foarte jignitor fata de parintii tai sau fata de tutore. Sa n-ai impresia ca "cineva" daca spui ca " te spanzuri" va sta cu "cutitul" pregatit toata viata... dupa tine sa-ti "taie ata"... si prima "patrula" de politie sau de jandarmi, te va "lua" si te va interna intr-un Centru de minori, unde iti garantez eu ca n-o sa-ti placa... daca o sa ai acest noroc si n-o sa intri eventual intr-un cerc vicios de drogati, de hoti sau alte elemente " cautate" de infractori, pe care o s-o regreti toata viata ! Tu nu esti inca capabila sa traiesti si sa te intretii singura! Eu iti recomand sa te prezinti la un medic psihiatru, sa ceri consiliere ptr ca atitudinea ta nu este "sanatoasa" nici ca fapta si nici ca atitudine si mod de gandire si cred ca ai o serioasa problema in acest sens... si neaparat sa te prezinti daca ai probleme cu parintii sau cu tutorele tau, la Autoritatea tutelara din cadrul Primariei locului tau de domiciliu.