avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi3?

Activitate Gabi3?

Mulțumesc mult de tot a rămas doar cu buletin și extras de cont l am blocat și sters mulțumesc din inimă pentru sfat

Buna seara urgent am nevoie de un sfat sau un adevăr ce trebuie sa fac /Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru deschiderea unui magazin la Amazon adică să fac o firma pe numele meu ei suporta taxele toate dar as vrea un sfat daca este calomnie ceva și ei dispar peste noapte eu voi avea atunci ceva probleme sau trebuie sa plătesc ceva sa închid firma?va rog mult sfaturi

Sunt la inceput și am trimis deja acelei persoane buletin și extras de cont încă nu am ajuns la notar așa că vă rog din suflet sa îmi spuneți ce ar trebui sa fac corect ei așa spun că suporta toate taxele și eu îmi primesc salariu dar am vorbit numai pe wahtaspp prin vocale sa știu dacă este bine sa merg mai departe sa deschid firma sau ce trebuie sa fac corect sunt mămică și de aceea am zis sa incerc un venit în plus pentru un trai mai bun dar nici nu vreau să am probleme mai târziu ce mă sfătuiți să fac corect