avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Activitate TMDaniel

Activitate TMDaniel

Am înțeles, va mulțumesc frumos! Poate m-am exprimat eu greșit, dar sunt doar câteva apartamente izolate( 3-4 pe o scară, la fel și pe cea pe care locuiesc). Arată un pic peticit blocul, deoarece a fost un fel de schimb de generații în ultimul an, fiecare când a renovat, și-a izolat și pereții pe cont propriu. Propunere de izolare a fost în trecut, dar nu a fost întrunită majoritatea pentru izolare. Deci, fiecare, cum a putut. Oricum, nu sunt culori diversificate, deci, din punctul asta de vedere s-a respectat o anumită conduită.

Adam Grecu a scris:

Retineti ca peretii blocului fac parte din suprafata comuna de care este raspunzatoare as. prop., asa ca puteti sa notificati as. prop. in acest sens, eventual asteptati raspunsul si procedati in consecinta (procedura, situatii/suprafete, materiale, culori).
Adica, daca stati la bloc, trebuie sa tineti cont de anumite reguli, adica ce ziceti dvs.:
(fara a intreba pe nimeni, nimic)

Nu se potriveste de nici-o culoare.
Ca discutie: aceste lucrari se fac pe tot blocul/scara odata, altfel chiar si vizual nu va rezulta ceva frumos. Acum, asta este, probabil ca dvs. nu ati avut posibilitatea sa faceti lucrare adata cu vecinii dvs.

Buna ziua! Doresc sa izolezi pe exterior peretii unui apartament cu 3 camere. Izolatia se face pe cheltuiala mea fara a pretinde nimic din partea asociatiei de proprietari.
Intrebare> Este necesara vreo autorizatie de la primarie, acceptul asociatiei etc sau pot sa fac lucrarea cum au facut si alti vecini(fara a intreba pe nimeni, nimic)