avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Activitate Blăjanu marian

Activitate Blăjanu marian

Răspuns la discuția Pensie alimentara dupa 18 ani
Nu înțeleg cum este posibil ca instanța să oblige părintele să plătească pensie alimentară plecând din acea casă lăsând casa la amândouă în timpul căsniciei a luat bani din bancă pentru a ajuta familia a rămas cu datorii la bancă timp de cinci ani de zile 1000 RON pe lună aici unde stă El stă cu chirie de 1000 RON pe lună chirie ținând cont că ia 3000 RON în mână acel părinte Cu ce poate să mai trăiască acel părinte De ce instanța nu i a în considerare aceste privilegii care un părinte nu le are să meargă mai departe în viață
Și mai știu că tatăl în timpul căsniciei a avut o bancă chiar două bănci pentru familie maică sa a plecat și l a lăsat cu datorii de 1000 RON timp de cinci ani de zile să dea la bancă el singur atunci ce ai de făcut salariul fiind de 3000 RON pe lună sunt cu chirie lăsându i apartamentul lor cu tot ce este în apartament și eu stau cu chirie Cu ce să mai plătesc pensia alimentară eu ce mai mănânc cu ce mă mai Cu ce mai trăiesc Nu este normal treaba asta
Mai știu că dacă copilul s a angajat și muncește în decursul facultății nu trebuie să mai plătești pensie alimentară că poate tatăl sau cine plătește pensia alimentară nu și mai permite să plătească din cauza salariului mic care îl are
Eu știu că nu sunt obligat să plătesc pensia alimentară dacă intră la o facultate particulară obligat cash numai dacă intră la o facultate de stat eu așa știu așa este legea