avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Activitate tiron_m

Activitate tiron_m

As mai avea o intrebare daca se poate.
Aceasta firma care a prestat serviciile electrice fara a avea autorizatie - pot sa o reclam la ITM pentru ca lucreaza fara autorizatii / fara personal autorizat?
Buna ziua, multumesc pentru raspuns!

Am primit document semnat de ANRE.
Lucrarile electrice au fost parte a unei lucrari mai mari de renovare a unei case. Am ajuns in instanta si a fost facuta expertiza tehnica - domeniul constructii (inca nu am primit raportul expertului).

Initial am hotarat sa nu fac expertiza (si) pe electric (serviciile electrice reprezentand sub 3% din valoarea lucrarii totale) dar apoi m-am razgandit si am decis sa fac totusi una extrajudiciara (pt ca cea judiciara dureaza foarte mult).
Lucrarile fiind efectuate de o firma relativ mare, sper ca ma va ajuta si aceasta expertiza chiar daca nu este judiciara.

Am consultat lista disponibila pe adresa mentionata de dvs si am observat ca exista doar doua persoane in Bucuresti pe domeniul Electroenergetica?! Sau trebuia sa caut la alta specialitate? Daca sunt din Bucuresti este obligatoriu ca expertul sa fie tot din Bucuresti?

Buna ziua,

Am contractat o firma pentru efectuarea unor lucrari electrice (verificare instalatie electrica, efectuare circuite electrice, montaj tablouri electrice, reparatii circuite electrice), insa acestea au fost executate defectuos si s-a ajuns la litigiu.

In urma investigatiilor ulterioare, am aflat de la ANRE ca atat firma cat si administratorul ei nu detin autorizatie / atestat pentru efectuarea de lucrari electrice.

In acest sens doresc efectuarea unei expertize tehnice extrajudiciare.

Intrebarea este unde pot sa gasesc o lista oficiala cu expertii tehnici autorizati de Ministerul Justitiei?

Multumesc anticipat!