avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiD81

Activitate MihaiD81

Azi si-a retras sotia plangerea si politia ma programase pt maine sa dau declaratie. Mai trebuie sa ma duc sa dau declaratie daca si-a retras sotia plangerea ?

MihaiD81 a scris:

Multumesc, asa am sa fac..

carlitosbest a scris:

daca nu mai ai antecedente penale nu vei face puscarie. dar posibil sa primesti amenda sau cu suspendare. depinde ce e in dosar, ce circumstante ai. consulta cu un avocat dosarul.

Buna ziua,

Cum sa finalizat la dvs ?

Ionela1468 a scris:

Buna seara ... daca mai multe persoane ataca un singur om cu rangi bate...si partea vatamata este 1 singur fara nimic asupra lui ( bata ,ranga,briceag) absolut nimic si ii se sparge capul in vreo 4 parti si alte vanatai pe corp de la medico legal ii se dau doar 8-9 zile de ingrijiri... pentru inculpati care ar fi sanctiunea? Va multumesc anticipat!!!

Salut,

Cum sa finalizat la dvs ?

Alexc201 a scris:

La certificat medico-legal cu 7 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?
Ps: s a dat cu sticla in cap

Salut,

Cum sa finalizat in cazul dvs ?

cotanmihail a scris:

La certificat medico-legal cu 2-3 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?

multumesc!

Răspuns la discuția Certificat medico-legal 4-5 zile
Salut,

Cum sa finalizat ?

MCristiiii a scris:

Bună ziua,

Revin cu noutăţi.

Am fost la parchet şi-am depus plângere, am menţionat în plângere că anexez
certificatul medico-legal original ( l-am şi xeroxat să-l am şi eu ), xero copie după certificatul de handicapat ( sunt bolnav de Schizofrenie de opt ani ), xero copie după
Cartea de identitate
şi xero copii după chitanţele de la certificatul medico-legal şi radiografiile pe care le-am făcut.

Am cerut daune materiale de 300 Lei reprezentând cheltuielile din chitanţe şi tricoul plus
paltalonii pe care mi le-au rupt când m-au bătut.

Am cerut daune morale de 10000 Euro pentru suferinţa pe care mi-au provocat-o
în urma bătăii.

Care sunt paşii care trebuie să-i fac în continuare ?

Vă mulţumesc anticipat !

Buna ziua, cum sa finalizat, care a fost solutia data ? Sunt cu aceeasi problema. Numai ca are certificat cu 3 - 5 zile Multumesc.

mariapopescu a scris:

:) Si daca se mai delibereaza inca,se mai studiaza dosarul si nu s-a luat o decizie? Ar insemna ca am grabi noi lucrurile si ar putea sa nu fie bine .

Multumesc, asa am sa fac..

carlitosbest a scris:

daca nu mai ai antecedente penale nu vei face puscarie. dar posibil sa primesti amenda sau cu suspendare. depinde ce e in dosar, ce circumstante ai. consulta cu un avocat dosarul.

Dar poate sa-mi dea pedeapsa, sa fac puscarie ? Si sotia ma lovit si am si eu certificat INML dar nu am zile medicale.

carlitosbest a scris:

ia un avocat daca ai bani. violenta in familie e mai grav decat lovituri si alte violente si nu se poate retrage nici plangerea. poate obtii in cel mai bun caz o renuntare la urmarirea penala daca ai atenuante.

Va scriu exact ce scrie in certificat. Pe fata superioara supero-medie brat stang tumefactie cafeniu galbui cu tumefactie cu contur estompat. Acuza parastezii Leziuni traumatice evaluate la 3-5 zile ingrijiri medicale.

carlitosbest a scris:

5 zile pentru o mica vanataie pe brat? eu cred ca e mai mult decat o simpla vanataie

Buna ziua,
Am avut cu sotia o neintelegere, ea ma lovit pe mine cu piciorul in coapsa si m,am invenetit si din reactia mea sa nu ma loveasca iar am prinso de brat si am impinso, este si ea usor vanata pe brat.Ea are certificat INML cu 5 zile si eu am certificat INML dar fara zile de ingrijiri medicale. Am purtat bratara de protectie 3 luni, si mi sa dat jos acum.Inca nu m-au chemat la politie sa dau declaratie. Sotia a facut plangere penala. Ce se poate intampla ? Multumesc.