Multumesc, asa am sa fac..
carlitosbest a scris:
daca nu mai ai antecedente penale nu vei face puscarie. dar posibil sa primesti amenda sau cu suspendare. depinde ce e in dosar, ce circumstante ai. consulta cu un avocat dosarul.
Buna seara ... daca mai multe persoane ataca un singur om cu rangi bate...si partea vatamata este 1 singur fara nimic asupra lui ( bata ,ranga,briceag) absolut nimic si ii se sparge capul in vreo 4 parti si alte vanatai pe corp de la medico legal ii se dau doar 8-9 zile de ingrijiri... pentru inculpati care ar fi sanctiunea? Va multumesc anticipat!!!
La certificat medico-legal cu 7 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?
Ps: s a dat cu sticla in cap
La certificat medico-legal cu 2-3 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?
multumesc!
Bună ziua,
Revin cu noutăţi.
Am fost la parchet şi-am depus plângere, am menţionat în plângere că anexez
certificatul medico-legal original ( l-am şi xeroxat să-l am şi eu ), xero copie după certificatul de handicapat ( sunt bolnav de Schizofrenie de opt ani ), xero copie după
Cartea de identitate
şi xero copii după chitanţele de la certificatul medico-legal şi radiografiile pe care le-am făcut.
Am cerut daune materiale de 300 Lei reprezentând cheltuielile din chitanţe şi tricoul plus
paltalonii pe care mi le-au rupt când m-au bătut.
Am cerut daune morale de 10000 Euro pentru suferinţa pe care mi-au provocat-o
în urma bătăii.
Care sunt paşii care trebuie să-i fac în continuare ?
Vă mulţumesc anticipat !
:) Si daca se mai delibereaza inca,se mai studiaza dosarul si nu s-a luat o decizie? Ar insemna ca am grabi noi lucrurile si ar putea sa nu fie bine .
daca nu mai ai antecedente penale nu vei face puscarie. dar posibil sa primesti amenda sau cu suspendare. depinde ce e in dosar, ce circumstante ai. consulta cu un avocat dosarul.
ia un avocat daca ai bani. violenta in familie e mai grav decat lovituri si alte violente si nu se poate retrage nici plangerea. poate obtii in cel mai bun caz o renuntare la urmarirea penala daca ai atenuante.
5 zile pentru o mica vanataie pe brat? eu cred ca e mai mult decat o simpla vanataie