avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Das

Activitate Mihaela Das

Nu am posibilitatea unui avocat și doresc sa întru în casa soțului meu decedat pentru a lua lucrurile copiilor.In aceea curte soțul a cumpărat jumătate din tot ce este pe acel teren de la o mătușa și cealaltă jumătate aparține socrilor.Noi am muncit împreună 9 ani și am construit casa,am rămas cu rata.După moartea soțului m am mutat cu chirie împreună cu copii în alta localitate iar când am vrut sa revin sa iau lucruri personale din casa noastra socrii nu-mi dau acces în curte.Ma poate ajuta politia sa am acces la jumătatea moștenită de la sot pana am posibilitatea de a plăti un avocat?mulțumesc
Mulțumesc pentru raspuns
Nu suntem divorțați.Eram într un acord comun la notar,dar nu s a pronunțat,noi comunicam și luasem cu chirie împreună în alta localitate pana ne făceam separarea curții de socri.
Da am locuit 9 ani din care 6 ani căsătoriți și avem rata la banca împreună.El înainte cu 1 an achiziționase casa bătrânesc de la sora tatălui din aceeași curte....și apoi ne am cunoscut și am început renovări la cea bătrânesc și la etajul pt copii nici nu îl finalizasem complet.in acte nu figurează decat casa bătrâneasca achiziționată de el.Multumesc
Mulțumesc pentru răspuns.Eu nu pot jntelege cu legea le permite sa nunma lase sa întru în casa noastra cu cei 2 copii,la care eu plătesc un credit doar pentru ca nu apucasem sa ne facem drum de acces separat.
Buna ziua.Sotul s a sinucis în casa noastra,noi aveam depus divorț comun la notar în acel moment,politia nu m a contactat și au intrat în casa cu părinții lui,este normal sa nu fiu sunat sau măcar sa mii se ia o declarație pentru istoricul lui psihic ținând cont ca a fost vb dr o arma?mulțumesc
Certificat constatator de deces,diplome de studii...le pot obține eu sau un avocat?
Mulțumesc pentru raspuns.Am rămas și cu rata la banca fiind coplatitoare,ei au început sa înstrăineze lucruri din casa...Durează mult un astfel de proces?eu sunt nevoita sa stau cu copii în chirie,plătesc rata,nu am acces la bunuri personale din timpul căsătoriei...
Bună ziua!Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru a întra în casa soțului cu care am 2 copii și care s a sinucis.Trebuie sa fac succesiune copiilor și mi au luat actele soțului și refuza sa mii le dea.Cum pot proceda cel mai rapid pt a nu plăti taxa de succesiune?Mulțumesc
Răspuns la discuția informatii despre IML Prahova
Bună ziua!Soțul meu s a sinucis și eu am nevoie de certificat constatator de deces pentru a face pensie de urmaș copiilor.Am certificatul de deces dar celelalte acte au rămas la socri și nu mii le dau.Cum pot întra în posesia certificatului constatator?Mulțumesc