Buna, am fost lovit de catre o persoana la care ii cunosc identitatea, in urma loviturii am primit de la medicina legala intre 5-7 zile de ingrijiri medicale. La momentul faptei nu au existat martori sau dovezi cum ca acea persoana ma lovit singura mea dovada este faptul ca intre mine si acea persoana a existat in trecut o problema juridica de natura penala eu fiind reclamantul. In momentul cand m-am prezentat la politie pentru a lamuri anumite lucruri cu politistul care se ocupa de caz, politistul mi-a transmis anumite amenintari care i-au fost relatate polististului de catre aceasta persoana cum ar fi faptul ca "Daca il prind ii dau..." cea ce sa si intamplat dupa un anumit timp. Acea relatare a politistului catre mine a fost inregistrata de catre mine cu telefonul mobil in biroul sectiei de politie. Pot depune o plangere la politie pentru lovitura primita si sa depun ca dovada/proba acea inregistrare din sectia de politie (sectia de politie fiind o alta sectie de politie din alt oras), va fi acceptata ca si dovada/proba? fiind inregistrata intr-un birou al unei sectii de politie? care ar fi timpul pana cand pot sa depun plangerea cu privire la lovitura ? Va multumesc!