avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Activitate Deniissaaa100

Activitate Deniissaaa100

Dar cum s-a finalizat situatia cu prima masina? Ati putut sa o inmatriculati? Dupa cat timp s-a clarificat situatia? Masina mea e din 2020 in Romania, sunt deja al 4 le proprietar. Abia la al treile proprietar a aparut alerta, in 2023. El afirma ca este in necunistinta de cauza.
Cine ar face asta? Crezi ca mai exista oameni de buna credinta in ziua de azi? Nu e simplu deloc! Nu a vrut sa redtituie nimic. O sa il dau in judecata.

User100220 a scris:

Contacteaza fostu propietar sa iti restituie banii, simplu

User100220 a scris:

Sunt curios ce masina ai cumparat, ca era sa mai iau o teapa anul asta. Am castigat procesul, deoarece aveam poze cum ii dadeam banii omului, aveam poze cu conversatiile, cu totul, am fost inspirat sa fac o groaza de poze doar asa pentru experienta si am avut noroc mare.

Am cumparat o masina foarte scumpa de la o persoana juridica. E in tara din 2019, iar eu sunt al 4 lea proprietar in Romania. Ultimul proprietar o avea din 2022. Cand m am dus sa o inmatricuelez, avea alerta din 2023, furata in Germania. Ultimul proprietar oare stia? Simt ca o iau razna. M-au chemat sa dau declaratie si acum astept, vreau macar sa pot sa ma deplasez cu ea.
Buna ziua! Cum s-a finalizat problema dvs? Sunt in aceeasi situatie!

User100220 a scris:

Revin cu un update:
Azi am fost la audieri unde am fost informat ca procurorul ce se ocupa de dosarul cu masina mea a respins cererea firmei din UK ( cererea lor de a lua inapoi maisna ) si dupa care am completat o declaratie unde am explicat toata istoria masinii, cum am gasit anuntul si cum am ajuns sa o cumpar si pana in prezent. Dupa care mi-au spus ca in decurs de o luna maxim doua se va termina si se va inchide dosarul si voi putea face ce vreau cu masina mea. Ce parere aveti?