Bună ziua!
Am comandat de pe site-ul Marelbo o pereche de pantofi mărimea pe care o port de obicei, adică 35. Am consultat și ghidul de mărimi prezent pe site, unde era specificat că numărului 35 îi corespund 23,3 centimetri, adică perfect, întrucât eu am maxim 23 de centimetri, chiar în condiții de picioare umflate. Din păcate, când am primit pantofii, s-a dovedit că nici măcar nu-mi intrau în picior, iar măsuratoarea precisă făcută de mine la talpa pantofului mi-a arărat 22 de centimetri. Practic, am fost indusă în eroare! Am contactat fabrica și mi s-a spus că pot face retur, dar plătesc eu transportul. Nici asta nu ar fi fost o problemă, însă când am sunat la curier, am avut surpriza să aud că la distanța respectivă (eu stau în Caracal, Olt, iar returul trebuie făcut în județul Suceava), aș fi plătit o sumă considerabilă. Am sunat din nou la fabrica/magazinul Marelbo și am încercat să le explic că, situația cu mărimea nefiind din vina mea, ci a informațiilor eronate afișate pe site, mi s-ar părea normal să fiu scutită de plata transportului la retur. Răspunsul lor a fost că am fost de acord cu politica de retur și că nu m-au obligat ei să cumpăr de acolo. În fine, după niște căutări, am găsit un artificiu și o firmă de curierat cu costuri mici, am împachetat pantofii și i-am returnat. Astăzi am primit banii înapoi, însă mă macină foarte tare ideea că am plătit de două ori costul transportului, returul find mult mai scump. Nu știu dacă ceea ce s-a petrecut este normal și legal și ce aș putea să invoc în cazul în care aș face o sesizare/reclamație mai departe. Vî mulțumesc anticipat.
Cu stimă,
Corina Daniela Nedelcu