Asta am inteles si eu din ce m-am informat insa nu eram 100% sigur, va multumesc pentru raspunsul prompt si la obiect! Aveti idee unde as putea gasi precizat cate exemplare sunt necesare din fiecare act?
Bună ziua!
Lucrez la dosarul ce trebuie depus la judecatorie și am tot găsit diverse informații pe internet. Ce nu imi este clar 100% este:
Actul Constitutiv este necesar sau este inclus in statut astfel ca e indeajuns doar statutul?
Cererea de acordare a personalității juridice trebuie într-un format-tip sau o pot redacta eu?
În cazul contractului de comodat pentru sediu, mai trebuie atașat și alt document (dovadă proprietate, acord vecini etc.)?
Mulțumesc!
Buna ziua, prin finantare respectivul nu se refera la un "credit" din cate imi spune el este o finantare acordata de catre stat pentru studenti ce nu ating venituri de peste 5000 ron net.
Teapa vizata studentilor de 7500 RON
Salutare tuturor! Acum 3 zile am intrat in contact cu un anume "consultant financiar" care desi nu prea reusea exact sa transmita informatia intr-un mod prea coerent mi-a explicat cum are el 100 de locuri libere intr-un "program"(nu prea s-a inteles ce a incercat sa spuna) care se deruleaza cam asa: Eu semnez un contract cu el in care se stipuleaza faptul ca el imi va face legatura cu o banca cu care lucreaza facultatea mea astfel in cat sa primesc o "finantare" in valoare de 3 salarii minime pe economie (7500 RON mi s-a spus), iar dupa ce imi deschid cont la banca cu care imi face legatura si primesc cei 7500 RON trebuie sa ii platesc lui un comision in valoare de 3000 RON. Practic "profitul" meu este 4500. Cerintele impuse de el sunt sa ai calitatea de student, cazier curat si un venit de sub 5000 RON net. Am stabilit maine sa ne vedem pentru a semna contractul. De asemenea a precizat ceva de genul ca daca nu reuseste sa gaseasca 100 de studenti pentru acest program nu va mai primi si anul viitor. Ce parere aveti, merita sa merg maine sa vad ce scrie in contractul ala fiindca sincer sunt destul de curios ce are in cap ;)
Vanzare autoturism weekend
Buna ziua, cum se procedeaza cu vanzarea unui autoturism in weekend, ma refer la contractul de vanzare-cumparare, viramentul banilor si fiscalul. Mersi!
Buna ziua, am depus cererea de rezervare a denumirii online prin e-mail pe 24 septembrie, si ieri primesc un mail in care mi se spune ca traducerea legalizata trebuie trimisa prin posta. Aveti idee daca odata cu asta trebuie trimis si o copie CI sau altceva?