avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Roxana871303

Activitate Roxana871303

Buna ziua,

Am un apartament la parter într-un bloc de locuințe. Doresc să îl închiriez unui cabinet de psihologie. Am nevoie de acordul a 3 vecini (pereți comuni) și 2 îmi dau acordul fara nicio problema, al treilea a spus că da acordul daca e asociația de acord (50%+1). Unii vecini sunt supărați pentru că am vrut inițial să închiriez unui studio de video chat. Președintele asociației este vecinul care a zis că e de acord daca e asociația de acord. Daca refuzul asociației este bazat pe faptul că au fost lezati moral de potențială închirie către un studio de video chat și acum au rămas supărați și nu vor sa îmi de-a acordul sa închiriez către alta firma, presupun că îi pot da in judecata pentru că nu este un motiv ok dpdv legal. Am înțeles eu bine? Daca da, știti cumva cam cât durează în medie un proces și dacă pot recupera banii pierduți pe neinchirieare spațiului dacă intre timp mă mut eu acolo? Mulțumesc!