avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate v253bia

Activitate v253bia

Adam Grecu a scris:

Cum spunea si d-na avocat, adresati-va politiei locale, in scris, luati nr. de inregistrare.
Trebuie sa insistati, impreuna si cu as. prop. - care administreaza spatiul comun, da? Pentru ca as. prop. administreaza spatiul comun, trebuie sa se implice la maximum. Sa-i notifice in scris. Daca nu se conformeaza, se poate apela la instanta.
Toti vecinii trebuie sa i-a atitudine!

multumesc frumos

MYRA CIMPEAN a scris:

Pentru asta sesizați poliția locală (competență privind ordinea publică), apoi primăria pentru contravenție. Dacă persistă, puteți formula acțiune în instanță pentru tulburare de posesie

de la primarie am primit raspuns ca ,, nu au legislatie in vigoare ,, prin care sa acționeze, iar cei de la politia locala au spus ca nu depinde de ei... mi se pare absurd sa nu intereseze pe nimeni
buna ziua , vecinii isi scot uscatorul de rufe pe palier si folosesc balustrada pentru a intinde lenjerii , haine , covoare la uscat . am contactat administratorul si presedintele, au spus ca nu pot face nimic deja i a informat de la multe ori ca nu au voie. cui trebuie sa ma adresez?