avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate antonio1234

Activitate antonio1234

Bunurile de la barbasu lu mătușa din 1998 ii revin matusei are certificat mostenitor, in anul 2000 testament strănepoților bunuri mobile și imobile,in 2024 unei vecine ptr economii a avut grija de ea testament are,in anul 2025.luna.septembrie decedează mătușa în situația asta ce este de făcut nu știu dacă testamentul este nul sau mia rămas paminturile după decesul matusei.
Dacă este nul testamentul autentic eu că strănepot de sora ce pot face în situația asta îl pot contesta în instanță.
Un răspuns primit de la Primărie mătușa a declarat că nu are pretenții de la moștenitori defunctului după donație și acea vecina nu vrea sa vă ea moștenirea nu se confirma.
Este o probă în instanta dacă e nul testamentul cu răspunsul Primăriei poate a fost influențată mătușa sau etc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se înțelege dacă ne spuneți o povestește de viata sau aveți o întrebare și care e aceea.Povestea e destul de incalcita ,mergeți la un av și discutați mai ales ca în scris va faceți foarte greu înțeles..

Am șters contul din greșeală am făcut altu.
Mătușa are un băiat din prima căsătorie nu se știe nimic de el nu a fost la inmormintare,sa găsit un certificat de moștenitor suplimentar mătușa a dezbătut moștenirea după barbasu sa îi revină ei tot in anul 1998.
Eu cu sora avem un testament din anul 2000 bunuri mobile și imobile iar vecina un testament în anul 2024 că a avut grija de mătușa ia dat să îi facă inmormintarea și să îi de-a economiile vecinei care nu e ruda.
Eu cu sora suntem strănepoți de sora cu testament scrie pe testament mobile și imobile.barbasu lu mătușa e decedat din anul 1996.
Mătușa decedat în septembrie anul 2025.
La moștenire poate sa vina un moștenitor din partea lu barbasu dacă se deschide succesiunea.
Dacă stranepoti de sora deschid succesiunea și în timpul succesiunii află că testamentul este nul acestea pierd moștenirea exemplu paminturile matusei după barbasu.
În situația asta ce fac strănepoți de sora dacă testamentul este nul și plătesc succesiunea îl contestă la notar sau în instanță cu o probă dovada.
Am făcut o sesizare acum 2 ani de zile la Primărie am primit răspuns că mătușa nu are pretenții de la moștenitori și vecina care are grijă de ea o ajuta in gospodărie nu vrea sa vă ia moștenirea nu se confirma.
Acest răspuns e proba în instanta dacă testamentul este nul.
La notariat mă ajută.