Nu există momentan cineva cu care să vorbesc în contract de colaborare cu instituția respectivă. Fișă de aptitudini este expirată.
Dacă nu solicit acest ajutor în 30 de zile apoi va fi târziu, există un termen de la data în care am făcut consult de specialitate în privat, am plătit deja iar acum cer acel decont. Dar pentru ca fisa de medicina muncii este expirată și nici nu au alt medic în colaborare nu pot primi.
Bună seara.
Am o situație pentru care solicit un răspuns avizat
Sunt salariat într-o instituție de stat unde am solicitat decontare corecție optică conform legii 319/2006, deoarece port ochelari și lucrez la calculator.
Aceasta mi a fost respinsă pe motiv ca nu a fost scris în fișa de aptitudini “ corecție optică”
- Ce pot face dacă cei de la medicina muncii nu au completat corect fișa, iar angajatorul nu mai are contract de colaborare încheiat cu Firma de medicina muncii respectivă.
Dincolo de acest aspect, la verificarea fișei, se identifică și expirarea acesteia.
Ce pot face în situația dată pentru a beneficia de acest decont?
Menționez ca sunt purtătoare de ochelari de zeci de ani, și lucrez la calculator. Solicitarea din partea mea a fost în regulă, cu factură fiscală, consult oftalmologic și un extras de cont.