avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Activitate Sincronicitate

Activitate Sincronicitate

Cine controlează acele fonduri?
Cui trebuie sa ne adresam ?
POPA GHEORGHE a scris:

Nu am de unde sa stiu ce va hotari instanta. Este la alegerea dvs. daca aveti nevoie de avocat.
Raspunsul primit - cheltuirea banilor la celelalte acoperisuri nu este corect, moral. Daca a dat bani la alte scari, sa ia bani prin fondul de reparatii de la acele scari si sa refaca fondul total.

Cine controlează aceste fonduri?Au ajuns pe zero prin cheltuirea banilor la celelalte acoperișuri!Asa mi s a explicat!
(Atentie la limbaj)
Dacă cei care suntem de acord și plătim acoperișul ,ne putem recupera banii in instanța?
Ne am putea reprezenta singuri ,sa nu mai dam bani pe avocat?

POPA GHEORGHE a scris:

De ce s-a ajuns la fond de reparatii zero ? Nu s-au pus si oprit cota parte/ lunar, pe perioada de vara, pe fiecare apartament ? Adica nu s-a respectat legea asociatiilor de locatari.
O solutie poate fi un imprumut, cu dobanda de la o banca, al asociatiei, daca are garantia proprietarilor de returnare intr-un timp rezonabil.

Fondul este zero!
Acesta este răspunsul celor care trebuie sa prevină aceste situații
Ce se poate face?
E un blocaj…..
Cum putem rezolva următoarea situație ?
Au zburat 4 placi de eternita de pe acoperis și președintele asociației nu a reușit sa convingă decât 4 persoane sa contribuie.Motivează ca nu poate demara lucrările de reparații deoarece legea cere un nr de jumătate plus unu,adică 5 plus 1 in cazul nostru,și ca nu exista proiect pt acoperiș!
Menționez riscul f ridicat ca și celelalte eternite sa fie desprinse!
Cine Răspunde dacă se întâmpla o nenorocire ?
Persoanele iresponsabile de pe scara nu au fost afectate atunci când acele placi au aterizat pe alte mașini ,deocamdată nu pe a lor!