casa si terenul aferent erau separat in intravilan, bunicul era proprietar , asa a putut fi facut actul de mostenire din anul 1984 cand a decedat. Cand s au facut cererile pe legea 18 nu era normal sa se faca si sa se ia in calcul doar pe terenul extravilan , arabil, daca exista deja un act de succesiune pe acel imobil si teren? cum se poate face un act de succesiune pe un bun de doua ori?
Detin un certificat de mostenitor pe numele mamei mele in care mai sunt trecuti 2 frati ai dansei, a fost facut in anul 1984 cand au decedat bunicii - In el se specifica ca a fost zestrea bunicului , in urma succesiunii fiecare mostenitor avand parti egale asupra imobilului si a terenului aferent acestuia.
Am fost la primaria comunei sa iau adeverinta necesara pentru a putea sa deschid succesiunea dupa mama mea dar am avut surpriza sa constat ca cei doi aveau inscris pe titlurile eliberate pe legea 18 si cota parte ce se regaseste in certificatul de mostenitor al mamei mele
Prin cererea depusa pe legea 18 ,de catre cei doi frati a fost eliberat titlul care contine terenul din extravilan si imobilul cu terenul aferent - in cauza. Practic pentru acel imobil a fost deschisa o alta succesiune care nu o include pe mama mea.ce pot face in acest caz