Bună ziua!
Vă scriu pentru a cere clarificări legale legate de o situație neplăcută în care m-am trezit:
Am descoperit că mai multe dintre conturile mele online de jocuri de noroc au fost puse automat la autoexcludere, deși eu nu am cerut asta. Practic, eu voiam doar să închid un cont vechi ca să pot folosi altul și nu am bifat nicio opțiune de autoexcludere.
Doar pe unul dintre email-urile mele mai vechi mai am corespondența aferentă; celelalte nu mai există. Am citit că ONJN permite retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor în vederea autoexcluderii, dar nu există un model clar pentru cazuri ca al meu.
Am câteva întrebări:
Pot să retrag consimțământul și să fiu radiat din baza de date dacă autoexcluderea a fost din greșeală?
Am citit despre o perioadă minimă de 6 sau 12 luni înainte de retragere – se aplică și când autoexcluderea nu a fost solicitată de mine?
Ce documente sau dovezi ar trebui să prezint pentru a explica că nu am cerut această măsură?
Dacă ONJN nu soluționează cererea, ce pași legali am la dispoziție?
Vă mulțumesc mult pentru ajutor și pentru orice recomandare privind ce trebuie să fac mai departe.