avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate gabita2000

Activitate gabita2000

Buna ziua, de cativa ani sunt intr-un proces pentru servitute de trecere(am cumparat o casa fara intrare).In curtea prin care eu trebuie sa trec sunt 2 proprietari, tata si fiu, cu carti funciare separate dar curtea lor nu este delimitata. In urma evaluarilor s-a ajuns la un pret de 115 euro/mp. Este vorba de 100 mp. Acum as vrea sa stiu cum se face despagubirea, se imparte valoarea la toti 3 sau pentru prima curte se imparte in 3, ca valoare, a 2 a in doi, eu fiind ultimul ii despagubesc separat pe fiecare.
Va multumesc.
Răspuns la discuția demisia
Eu astazi i-am dat demisia scrisa si am plecat in alta parte la munca si el nu vrea sa renunta la perioada de preaviz. lucrez intr-un hotel
Discuție demisia
Buna ziua. As vrea si eu sa stiu daca un angajat poate sa-si dea demisia fara sa mai mearga la munca in perioada de preaviz.Am contract de munca pe durata nedeterminata si as vrea sa plec fara preaviz. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Repartitie anl.
numai ca site-ul anl nu merge
Discuție Repartitie anl.
Buna ziua, as vrea sa va intreb si eu daca se poate care sunt criteriile de acces la locuintele anl? Titularul cererii trebuie sa aiba locul de munca in localitatea unde se construieste anl-ul?
va multumesc.

Chiar nu se poate un raspuns?
Discuție Locuinta anl
Buna seara.
Anul acesta am depus dosarul pentru o locuinta anl in jud. Brasov. Inca nu s-au facut repartitiile.as avea si eu o intrebare. As vrea sa stiu daca se poate ca o persoana cu domiciliul in alt judet poate sa depuna cererea pentru anl in alt judet, fara sa fie doctor sau ceva legat de ce se spunea zilele trecute in media.
In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Buna ziua.
As vrea si eu daca se poate sa-mi explice cineva ce inseamna hotarare de expedient si reclamanti reconventionali. In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Discuție Pensie de boala
Buna ziua,
Tatal meu e pensionat de boala din anul 1995, are gradul 2 de invaliditate. Este nascut in anul 1949 si din cate stiu eu in anul 2013 tece la pensia de varsta. As vrea sa va intreb daca poate sa ceara o recalculare a pensiei,daca are dreptul si la pensia de handicapat?
Va multumesc anticipat
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua,
As vrea sa va intreb in primul rand ce inseamna somaj tehnic. Am inteles ca este 75% din salariu?
Acest somaj ma afecteaza pe mine in privinta cartii de munca?
Pe ce durata poate fi acest somaj tehnic?
Discuție salariu
Buna ziua, lucrez la o firma de 3 luni iar acum cand am luat banii pe septembrie angajatorul a oprit trei bonuri de masa din totalulcelor care trebuia sa le dea. Apoi a oprit si din salariu pe motiv ca trei zile am fost trecuti in fara plata. Poate face acest lucru fara sa ne anunte?
Va multumesc.