avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate booboo1

Activitate booboo1

Discuție apel sau recurs
Pentru o actiune ind aune cotnractuale, a carei valoare e de 300 milioane lei vechi, hotararea ce va fi pronuntata va fi data cu recurs sau cu apel? multumesc
in cazul in care o persoana juridica trebuie sa raspunda la interogatoriu, este obligatoriu sa o faca pe foaia pe care sunt puse intrebarile? Daca nu este suficient spatiu? Multumesc
Va rog sa imi spuneti daca exista norme legale pentru transportul de bani si alte valori. De exemplu, la o firma cu mai multi angajati, la care plata salariului se face cu bani cash, nu pe card, ce ar trebui sa respectam cu privire la transportul acestor bani de la banca la sediu? Va multumesc.
Răspuns la discuția impacare intre parti
dar daca reclamantul isi retrage cererea, hotararea data are putere de lucru judecata in ceea ce priveste obiectul procesului?
in cazul in care intre doua parti intr-un proces, care vor sa se impace, pot sa faca lucrul asta si printr-un inscris pe care sa il prezinte in instanta, sau e necesara prezenta lor in fata judecatorului?
va rog nu ma speriati :((. Putem fi obligati la acest lucru pentru o perioada de 23 de ani (intre aniii 1973 si 1997) si chiar daca au tecut 9 ani de la data cea mai tarzie (1997) pentru care se solicita incadrarea in grupa de munca?
Buna ziua. Firma noastra a fost data in judecata de catre un angajat care solicita sa fim obligati sa ii acordam grupa de munca in vederea pensionarii si sa platim contributia la bugetul asigurarilor sociale pentru o perioada de 23 ani (1973-1997). Cu privire la plata CAS, ce posibilitati sunt? Putem fi obligati sa facem acest lucru, in cazul in care se i se admite incadrarea in grupa de munca?
Multumesc.