avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ivanovionica

Activitate ivanovionica

Răspuns la discuția evaluare psihiatrica
Multumesc
cer iertare ...banuiesc ca am dat cu bata in balta [eu fiind din delta] .../// oricum tot nu stiu pe la ce usi sa bat platesc consultatii degeaba nu pot [zic ei] sa-mi dea aviz apt conditionat macar pt a intra in somaj si implicit in sistemul de asigurari cu respect conditionat ,,, urari de mai bine.
multumesc ca sante-ti prezenti ,,totus acest raspuns este ca si cautarea unui o.z.n. de 2 luni sant mingea intre medici ,,,bat la usi inchise. vreau [dau haina de pe mine] sa mi se faca dreptate ,iar dv va -s multumi daca puteti sa-mi dati si ale soluti ,,,,, cea cu casb nu e viabila am fost si la ei Nu mai sant legi pt amarati fara bani [pt cadouri ]????? Dv D -lor avocati care stiti legile actjale ...?????
va rog , sant la capatul puterilor , dati-mi un sfat ...o solutie....indrumare
ivanovionica a scris:

Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 Problema e ca medicul de fam nu-mi da adev apt munca [pt acest diagnostic] pt a depune dosarul pt somaj. Ce pot face? trebuie sa intru in sistemul de sanatate. Intrebare ; e datoria companiei sa-mi plateasca aceasta evaluare pshiatrica?Sa depun contestatie? Multumesc anticipat Aceasta situatie nu are precedent?Am fost la comisia de expertiza ;;mi-au spus ca nu e treaba lor ,doar daca as fi fost pensionat, apoi med psihiatru nu are cum sa sa scrie apt munca [ar nega existenta bolii] . Rog mult , ce pot face ?Chiar trebuie sa mor de foame si boli dupa 35 de ani de munca ?
mentionez ca lucrez [lucram] in dep F&B bucatar ,in nici un caz cadru didactic sau medical
mi s-a recomandat continuarea tratamentului prin cabinetul de psihiatrie din ambulator
Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 Problema e ca medicul de fam nu-mi da adev apt munca [pt acest diagnostic] pt a depune dosarul pt somaj. Ce pot face? trebuie sa intru in sistemul de sanatate. Intrebare ; e datoria companiei sa-mi plateasca aceasta evaluare pshiatrica?Sa depun contestatie? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția concediu medical in preaviz
ivanovionica a scris:

Buna ziua , Ce se poate intampla daca in timp ce se deruleaza preavizul se aduce cm un nr de zile consecutive apoi alt cm dar nu lipit de restul ;lipsesc sambata si duminica. Rog mult am nevoie de un raspuns ...Multumiri anticipate
Vreau sa intreb cum pot influenta cele 2 zile intre concedii medicale daca sant sambata si duminica ??
Buna ziua , Ce se poate intampla daca in timp ce se deruleaza preavizul se aduce cm un nr de zile consecutive apoi alt cm dar nu lipit de restul ;lipsesc sambata si duminica. Rog mult am nevoie de un raspuns ...Multumiri anticipate