avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Activitate rahmud

Activitate rahmud

inca mai astept parerea cuiva
multumesc
Buna ziua

Puteti va rog sa imi oferiti cateva informatii despre stocarea datelor de catre isp? Nici nu vreau sa mai comentez pe marginea corectitudinii si violarii vietii personale prin acest tip de masura.

Din ce am mai citit se stocheaza data si ora accesarii unui site, cu cine comunici, dar nu si continutul mesajelor desi am gasit pareri impartite. Unii zic ca s-ar stoca mai multe informatii.

Asadar un isp stocheaza doar id-ul si nickul persoanei cu care vorbesti sau si continutul mesajului, numele si originea unui fisier downloadat sau si continutul lui, continutul unei discutii audio (microfon) sau doar ora cand a avut loc si intre cine, continutul imaginilor unei video-conferinte (imaginile trasnsmise la web) sau doar cand a avut loc si intre cine, userele si parolele utilizate inclusiv ce comentez pe un anumit forum de exemplu?

Nu am gasit nicaieri cat timp sunt pastrate de catre isp aceste informatii.

M-as fi asteptat ca aceasta lege daca era in vigoare la data cand am semnat contractul cu isp sa fi fost precizat in contract acest lucru. Si daca aveti idee sunt curioasa de cand este aceasta lege in vigoare ca eu am ramas perplexpa?

Multumesc anticipat