avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate costy31

Activitate costy31

Proprietara era o femeie care nu a putut sa îmi dea mai multe detalii de masina, am vb cu mecanicul unde servisa masina și ma asigurat ca masina funcționează în parametrii fara nici o defectiune, de când am luat masina am rulat maxim 800 km
Cred ca ma încadrez la viciu ascuns

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Puteti da in judecata persoana respectiva,asta nu inseamna ca veti si castiga.Daca ati luat-o fara sa o verificati,va asumati paguba.

Bună ziua.
Am achiziționat o mașină de la o persoana fizica,pot da în judecata persoana respectiva pentru viciu ascuns?
La achiziționare am mers pe încredere, în zona nu era nici un service autorizat sa pot verifica masina.
Când am ajuns acasă am constatat ca masina a consumat circa 1 litru de ulei la 200 km făcuți,plus la service autorizat au constatat motorul nu are compresie și trebuie segmentat,lipsa filtrul de particule fiind anulat plus firele de la airbag scaun sofer erau taiate
Răspuns la discuția amenda radar fix
e o problema cu deplasarea eu sant din bacau si procesul e la urziceni.
am primit acasa un PV cu amenda de la un radar fix precum am condus in localitatea respectiva cu 75 km/h pe un drum unde era limita de 50 km/h.data era 8.07.2008 eu in momentul acela nu era proprietarul masini eu intrand in posesia masini si actelor in data de 17.07.2008 conform contractului de vanzare cumparare incheiat intre mine si propietar la un birou specializat de facut acte vanzare cumparare.am facut plangere la politie si am trimis copie dupa contractul de vanzare cumparare.judecatoria mia respins plangerea. ce pot sa mai fac acum?.........recurs si unde trebuie sa trimit dosarul iar la politie sau direct la judecatorie? pot sa am castig de cauza in acesta plangere..../?