avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate didib

Activitate didib

Răspuns la discuția corect sau ...?
Alte pareri.............????:O
Răspuns la discuția corect sau ...?
Multumesc.
Răspuns la discuția corect sau ...?
Poate fi un motiv favorabil pt debitor in contestatia in anulare????
Răspuns la discuția corect sau ...?
Adica....:(
Discuție corect sau ...?
Daca judecata a fost initiata in baza OUG 119/2007, judecatorul isi poate formula hotararea in baza OG 5 / 2001?
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția oug 119 / 2007
Nu ca as fi de accord cu se s-a intamplat cu creditorul si ca nu mi-as dori o solutie pozitiva pentru acesta intr-un final dar, nu de la mine!!!!
Nu mi s-au respectat multe drepturi fundamentale ( ART: 24, 21, 44.-pct.8, ! .... - CONSTITUTIE ) ( Directiva 2000/35/CE - Art.3 (1) (c)(ii)...... ) precum si altele pe care mi le sesizati voi oameni de bine si pe care am sa le studiez, insa ceea ce ma indigna referitor la ceea ce spune domnul T.S. este cap.IV, art. 6, lit.b..."debitorul persoana fizica" din OUG 119/2007.......... sau CAP.IV, art.7 (4) ........ Din pacate aceasta ordonanta in loc s-o citesc inainte de judecata am studiat-o dupa........ ca sa inteleg cum e posibil asa ceva......
Deasemenea CAP.II, art.2 se refera la creante certe, lichide si exigibile solicitate de creditor, dar..... pe care eu nu le pot nici contesta nici aproba intrucat, ca fost asociat, care nu are legatura nici macar cu perioada pagubirii creditorului, nu am acces la actele contabile ale societatii debitoare.
Si la urma urmei ce se intampla cu adevaratul vinovat......asociatul si administratorul din perioada cu pricina...... scapa basma curata?.... Eu nu mai inteleg nimic in tara asta.....
PLEASE HELP!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția oug 119 / 2007
Reformulez intrebarea: care este cea mai rapida metoda ca batrana sa reintre in proprietatea dansei definitiv si fara nici-o posibilitate de atac din partea nimanui????
Multumesc mult,
Didi
Răspuns la discuția Pacalit de Flanco
Ma scuzati ca ma bag in discutie dar e incredibil ce ti se poate intampla in tara asta daca esti de buna credinta si daca vei crede ca si ceilalti sunt la fel.
Acum cativa ani am facut la o anumita banca un credit + refinantarea altuia de la domo si m-am trezit ca sunt datoare la acestia din urma.
Singurul noroc a fost ca am avut chitanta, caci raspunsul ce mi la dat Domo in final a fost ca printr-o "greseala" s-a scazut plata mea in contul altuia.
Ar fi foarte interesant ca "cineva" sa se autosesizeze si sa-i mai controleze si pe acesti IFN.

Sper din tot sufletul sa va rezolvati problema si sa va realizati visurile!
Cu respect,
Didi
Răspuns la discuția oug 119 / 2007
Si daca in momentele in care s-au incheiat atat primul cat si al doilea contract bunica era deja diagnosticata du ALZHEIMER ce se poate incoca inca si de catre cine. Se poate face o sesizare la autoritatea tutelara? De catre cine se poate face?
Răspuns la discuția oug 119 / 2007
"a fi pus sub interdictie" ce inseamna??
Scuzati si multumesc. Didi