Sunt in proces de succesiune dupa parintii mei de 3 ani, inca nu s-a pronuntat, suntem in recurs. Cine plateste impozitele datorate la primarie pentru constructii - casa, anexe si pentru terenurile, care nu au inca un proprietar legal, decat dupa pronuntarea sentintei si ramanerea acesteia definitiva. Mentionez ca primaria mi-a trimis o somatie de plata, desi nu sunt singurul mostenitor.
Rog raspuns la obiect, cu articol de lege.
Multumesc pentru raspunsul dvs. la mesajul meu.
Intrebare :
Azi am fost la politzie si am intrebat cand mi se termina perioada de suspendare, la care mi s-a raspuns sa ma prezint pe data de 2 martie cu dovada si buletinul pentru a-mi ridica permisul.
Am intrebat daca trebuie sa dau test, si mi s-a raspuns ca NU !.
Intrebarea mea : as putea avea surpriza ca pe data de 02.03.2009 sa nu primesc permisul pentru ca nu m-am prezentat la respectivul TEST ?
In iunie 2007 am fost sanctionat pentru nerespectarea regulilor privind depasirea, cu amenda si suspendarea permisului pentru 30 zile. Am facut plangere, unde s-a dat sentinta de respingere a plangerii, la care am facut recurs, cu acelasi rezultat. Prima sentinta am primit-o prin posta si recursul a decurs de la data primirii sentintei (data postei), cauza s-a judecat in alt judet decat cel de domiciliu. Sentinta la recurs nu am primit-o nici pana la aceasta ora, in schimb am primit de la politia judetului unde s-a judecat, o instiintare ca a fost pronuntata sentinta la recurs in noiembrie 2008, si ca trebuie sa predau permisul cu data de 31 dec. 2008, pentru 60 zile, intrucat nu l-am predat in 15 zile de la data pronuntarii sentintei, instiintare primita in 5 ian.2009. In data de 6 ianuarie 2009 am predat permisul. Initial mi s-a spus ca sa trec sa-l ridic pe data de 29, dar cand m-am dus mi s-a spus ca mai trebuie sa stau 30 zile, in total 60,conform celor comunicate de politia judetului unde s-a produs acea depasire neregulamentara.
Intrebarea este daca la cele 30 + 30 zile suspendare este necesar sa dau examen pentru restituirea permisului, sau nu.