avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate camelia visla

Activitate camelia visla

Răspuns la discuția dezbatere succesiune
Se poate pune clauza la actul de renuntare, de genul, sa cada intelegerea in cazul instrainarii ...fiind vorba de un teren?
Răspuns la discuția dezbatere succesiune
Si mai am o intrebare. Daca socrul meu in timpul vietii a renuntat la mostenire, copiii lui isi pot cere drepturile in aceasta conditie?
Buna ziua! As vrea sa stiu si eu cum se imparte o mostenire la 5 copii, 2 din ei fiind decedati , dar avand urmasi. Multumesc!
Discuție CAS
Buna ziua! As dori sa stiu daca in cazul unui venit din inchirierea unei locuinte , in afara de impozitul pe venit trebuie sa platesc{ separat } si contributia la asigurarile sociale. Va multumesc anticipat!
Discuție agresiune minor
Buna seara! Sunt foarte revoltata ca unii adulti incurajeaza agresiunea. As vrea sa imi spuneti ce masuri legale pot lua impotriva unui parinte ce mi-a lovit copilul( ia- dat o palma peste fata), l-a bruscat, l-a fugarit cu parul pentru ca ar fi scuipat pe al sau copil si ar fi sunat intentionat la interfon pentru ai deranja. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Acte necesare la angajare
daca cer doar o copie dupa acel contract semnat si care ulterior s-a inregistrat , e totul ok? Sediul central e la Bucuresti , acolo unde e si directorul general care e trecut la semnatura, iar eu m-am angajat la un punct de lucru din Constanta. Ma gandesc ca vor duce actele acolo?!
Răspuns la discuția Acte necesare la angajare
buna ziua! ma mai ajuta cineva? Am fost azi si am semnat contractul individual de munca , mi s-a dat un exemplar , acesta nu e semnat (are doar stampila unitatii) si in plus nu are numar de inregistrare(am vazut asta acasa). Asa se procedeaza?...Imi pare ca nu are valoare asa. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Acte necesare la angajare
Inca nu am semnat contractul de munca si as vrea sa mai stiu ce ar trebui sa citesc cu mai mult interes pentru ca mai tarziu sa nu ma doara capul .#-o Multumesc pentru raspunsul promp!
Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract individual de munca. Mi-au fost cerute de catre angajator urmatoarele copii: carte identitate, certificat de nastere, certificat de casatori, ultimul act de studii . E totul ok?