avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate adinutza.2008

Activitate adinutza.2008

Răspuns la discuția insusire cerere de recurs
Ce se intampla daca nu ma prezint ?
Răspuns la discuția cesionare parti sociale
Hotararea AGA si Incheierea judecatorului delegat al ORC a fost intocmita, respectiv pronuntata in 2008. Anterior inregistrari la ORC noul administrator a semnat anumite acte.
O societate comerciala cu raspundere limitata printr-o hotarare AGA a cesionat un numar de parti sociale unei persoane din afara societatii, a schimbat sediul social in alt judet si l-a desfiintat pe cel initial si a numit alt administrator. Toate acestea au facut obiectul si unei incheieri pronuntata de judecatorul delegat al ORC. Cand intra in drepturi noul administrator ? Incepand cu data inregistrarii incheierii la ORC -ul arondat noului sediu ?
Discuție audiere martor
Cum se procedeaza in situatia audierii unui martor propus de mine reclamanta (aparator al unei institutii) ? Formulez intrebarile si le inmanez presedintelui care la randul sau il intreaba si asculta pe martor sau ii pot pune si eu intrebari ?
Buna ziua! Daca la termenul trecut, a fost audiat unul dintre martori, in baza unei cereri pe care am depus-o la judecatorie, cuprinzand lista cu martori (incuviintata in sedinta publica din ...), ce trebuie sa fac, pentru ca la termenul urmator sa mai fie audiat inca o data acel martor ? Trebuie sa intocmesc o lista cu intrebari pentru acesta?
Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Incepand cu 8 noiembrie 2010 si pana la 31 ianuarie 2011 am un numar de trei certificate medicale pentru sarcina si lauzie, eliberate succesiv.
In data de 9 ianuarie 2011 am nascut .
Intrebare: Unde se termina sau care este data la care inceteaza concediul de maternitate (sarcina si lauzie) ?
Cand incepe concediul pentru cresterea copilului ?
Multumesc!
Cu ce data suspend contractul de munca al unei angajate la stat, daca aceasta se afla in concediu medical iar in aceasta perioada a nascut ? Astept expirarea concediului medical si apoi ii suspend sau suspend contractul incepand cu data nasterii copilului? Astept un raspuns urgent. Multumesc!
Buna ziua! In urma controlului efectuat de Curtea de Conturi s-a constatat ca functionarii publici si personalul contractual din cadrul primariei au de returnat sume importante de bani (sporuri, banii de masa). As vrea sa stiu care este procedura de recuperare a banilor de la cei care au beneficiat de acestia (angajati / pensionati) pe care trebuie sa o urmeze primaria . Multumesc!
Buna! Am primit o citatie de la Curtea de Apel in care apare urmatoarea formula: Cu mentiunea de a preciza in scris , daca intelegeti sa va insusiti cererea de recurs dedusa judecatii." Ce inseamna asta?
Daca o primarie a introdus o actiune la tribunal sectia contencios administrativ..., prin care a solicitat anularea in tot a unui proces-verbal de punere in posesie cu o suprafata de teren ( Legea 18/1991) si ulterior instanta s-a pronuntat dand o sentinta prin care a declinat competenta de solutionare a cauzei unei judecatorii, trebuie modificata cererea de chemare in judecata in sensul invocarii nulitatii absolute a procesului-verbal? Termenul "nulitate" este acelasi lucru cu "anulare"? Ce reprezinta o cerere modificatoare?