avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate anca david

Activitate anca david

Buna ziua,
doresc sa stiu daca fiind PFA cu norma de venit cod CAEN 7420 (activitati fotografice si videografice), este necesar sa am casa de marcat?
Buna ziua, am inteles ca pentru a putea administra drepurile banesti (adica sa pot ridica pensia) si alte probleme ale bunicului meu (bolnav de alzheimer) trebuie sa fiu numit curator, iar bunicul "interzis judecatoresc". Intrebarea mea este cui ma adresez pentru a putea obtine curatela si ce proceduri trebuie sa urmez pentru a fi declarat "interzis judecatoresc".
As mai dori deasemenea sa stiu daca este necesar sa deschid procedura de succesiune atata timp cat bunicul este in viata deoarece acum 1 luna bunica (sotia acestuia) a decedat, si daca este necesara succesiunea as dori sa stiu daca putem sa trecem proprietatile acesuia pe numele ficei mele (adica pe numele stranepoatei acestiua), ea are 5 ani. Mutumesc anticipat.
Discuție pfa caen 7420
Ca pfa cod caen 7420 (activitati foto-video) cu norma pe venit stabilita de finante printr-o decizie de impunere anuala, doresc sa stiu daca am nevoie de casa de marcat, registru, facturier, chitantier, contrac cu clientul? Multumesc anticipat.
Buna, as dori sa stiu daca este necesara casa de marcat pentru PFA fotograf-cameraman daca impozitul este sabilit de finante iar eu nu eliberez facturasi chitanta? Multumesc
CAEN 7420, activitati fotografice, plateste somaj si pensie (cas platim)?
Platim impozit semestrial suma pe care o stabilesc finantele, suma din care se scade 50% deoarece am si loc de munca.
Doresc sa stiu si ce fel de PFA sunt independent sau dependent?
Multumesc.
Discuție cod caen 7420
Doresc sa stiu ce taxe trebuie sa platesc daca sunt PFA COD CAEN 7420 activitati fotografice, mentionez ca primesc odata pe an decizia de impunere din care am reducere de 50% patru ca am si loc de munca (pana acum am platit doar impozitul pe semestru si asigurarea e sanatate). Cum aflu ce fel de Pfa sunt PFA independent sau PFA dependent. Va multumesc.
Răspuns la discuția Despre PFA
Multumesc pt. raspuns
Discuție Despre PFA
Sunt persoana fizica autorizata . Pot sa folosesc numela autorizat pt. a-mi crea o reclama pe produsele pe care le produc.ma ocup de filmare si fotografiere.
Sotul meu este pfa si se ocupa cu filmarea si fotografierea de evenimente. As dori sa stiu daca noua lege (44/2008) prevede obligativitatea de a avea stampila? Va multumesc.