avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate alina.mistret

Activitate alina.mistret

Răspuns la discuția Dosar ITM
Multumesc frumos
Discuție Dosar ITM
Buna ziua,
Am si eu o intrebare, cum pot sa aflu numarul de dosar ITM al firmei? Pana a veni eu la firma nu stiu cine s-a ocupat, nu pot sa dau nici de cum de persoana care s-a ocupat ca sa pot intreba. Exista o modalitate de a afla, undeva un birou de informatii la ei, stiti cumva?
Multumesc
Multumesc mult pt raspuns.
Da noi avem calitatea de debitor , si respectiva firma ne-a cerut acceptul respectivei cesionari (nu stiu de ce, dac ziceti ca putea sa o faca si fara acordul nostru). Ma intrebam de termene, sau alte conditii, ar trebui sa cer respectivei firme (cu care avem contractul, si pt care suntem debitor), anumite detalii referitoare la acesta cesionare a creantei pe care o are cu banca? "(poate sa aiba ceva efecte asupra noastra, faptul ca voi plati bancii, si nu firmei cu care am incheiat contractul de la inceput?) .
Sper ca am fost mai explicita de data asta, sau daca nu care ar fi informatiile necesare pt a ma ajuta in aceasta problema?
Buna,
Am si eu o intrabare.
Firma noastra are un contract cu o alta firma (X), aceasta ne-a cerut sa acceptam cesionarea in favoarea unei banci a drepturilor de creanta ce vor aparea pe parcursul derularii contractului dintre noi.
Intrebarea mea este, care sunt implicatiile asupra noastra referitoare la acceptarea acestei cesiuni? Ne afecteaza pe noi cu ceva? Si care e procedura mai exacata?
Va multmesc mult.
Răspuns la discuția Angajare portughez
Va multumesc mult
Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de inregistrarea unui contract individula de munca pentru un portughez.
Am inteles ca se aplica acelasi regim ca si pentru cet.romani. Dar vroiam sa intreb de actele care are nevoie, certificat de nastere si de studii, trebuie traduse si legalizate? el nu are carnet de munca, deci trebuie si declaratie ca nu are?

Va multumesc anticipat,
Alina
Răspuns la discuția Contract de munca
Imi cer scuze, sunt noua pe forum si aveam o intrebare si automat am scris aici (fara sa vad ca de fapt va aparea ca un raspuns la respectivul subiect), desi nu era un rasp la intrebarea anterioara.

Scuze