avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate anamariae

Activitate anamariae

In aceeasi situatie sunt si eu.Am primit o notificare in care sunt obligata ca in 10 zile de la primirea respectivei sa platesc cei 230 ron datorie.Nu e o suma mare, insa tinand cont de faptul ca firma nu mai functioneaza de la sf lui 2007,adica a intrat in conservare, iar acum sunt angajata si situatia actuala a tuturor romanilor, nu am de unde sa platesc.Nu reusesc sa gasesc o cale de iesire, nu stiu nici daca e vreuna.Ma infurie ceea ce se intampla dar si daca i dau in judecata nu se stie dc voi castiga.In acelasi timp s-ar putea sa nu merite investitia.As fi dorit totusi sa fac intr-un fel sa nu mai platesc 2008 deoarece nu am motiv.Dar,la fel, nu cred ca voi avea sansa de izbanda.Sunt obosita si nervoasa de ce intampla.Nu s-au trimis facturi, cica legea tine loc de contract, nimeni nu a stiut de ea dar noi trebuie sa platim pt radio si televiziunea nu mai are bani.X-(
Răspuns la discuția Taxa Radio URGENT!
Nu am declarat aveti draptate.Pentru firma inca se fac balanta si bilantul.Nu e stearsa din evidentele Registrului comertului.Dar nu am niciun contract incheiat cu ei.Si nici nu am primit facturi in toata perioada in care imi cer aceasta taxa.
Buna ziua,

Stiu ca s-a mai discutat acest subiect insa as dori sa ma indrumati si pe mine.Am avut o firma in 2007 care a functionat pana in decembrie 2007 iar apoi a intrat in conservare.Facturile au mai fost inregistrate pana prin februarie 2008.De atunci toate balantele si bilante (sper ca m-am exprimat corect :D) sunt pe 0.Firma isi avea sediul la mine aks si desi am platit in fiecare luna pe factura de electrica aceasta taxa acum cateva zile mi-a venit o somatie de plata retroactiva din 2007.Fara a primi facturi retroactive,fara a avea un contract incheiat intre firma mea si radio televiziunea.Stiu ca legea spune ca nu conteaza daca ai aparat radio sau nu,daca sunt 15.000 de firma la sediul respectiv sau nu.Eu am plecat la adresa respectiva din septembrie 2007 iar din octombrie 2007 s-au mutat si parintii mei.Spuneti-mi ce as putea sa fac?Daca ii dau in judecata cam care ar fi cheltuielile de judecata,daca as avea castig de cauza si daca se merita sa purced la acest drum.Ideea este ca trebuie sa fac ceva urgent altfel ma dau in judecata daca nu platesc in 10 zile de la primirea acelei somatii.
Mentionez ca aceasta instiintare a fost primita prin ,,bunavointa" postaritei care stie noua adresa a parintilor mei.Deci, teoretic eu nu am primit-o deoarece nu am semnat nicio confirmare de primire.

Va multumesc mult pt raspunsul Dvs.promp.