avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate xaolin

Activitate xaolin

Răspuns la discuția Site+Server
da deci serverul e free.. asta o spun toti exista milioane de astfel de servere si nimeni nu are treaba cu ele !
deci dak as deschide o sectie de donatii ! ar fi probleme in leg cu ce ! ce am voie sa fc cu bani din donatii si ce nu am voie.. !?
va multumesc.
cu respect ,
dicu george.
Răspuns la discuția Site+Server
Valentin, nu intelegi...serverul tau de counter contine si este exact ca si cel original...nu este refacut in alt soft de programare, serverul cel detin eu ... este refacut de catre programatori PRO in mai multe variante L2J L2Jfree L2Emu si mai este si L2Official cel care este ilegal ! iar primele 3 sunt gratis nu are nimeni treba cu tine ..ash dori un raspuns la meajul postat de mine mai sus.
va multumesc
va ajtept pe noul server de lineage 2 kamael`s version
[ link extern ]
Răspuns la discuția Site+Server
super , si dak ash vrea sa pun pe site o sectiune de DONATII care imi sunt reglulile ? ce nu am voie sa fac cu banii !? primiti din donatii !
Va multumesc
Cu Respect,
Dicu George
Discuție Site+Server
Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ea. la server am adaugat un site care se conecteaza lka baza de date a jocului pt creere de conturi in joc si altecele puteti verifica aici [ link extern ]
vroiam sa jtiu ca sa-m i fac reclama la Server care e gratis ce trebuie sa am sau sa fac? sa-mi fac un ONG ? si in legatura cu site-ul care-l detin...ce trebuie sa am la el pt nu a avea probleme ? va multumesc ! Cu respect Dicu George