avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate ioanadenisa

Activitate ioanadenisa

Discuție Posesie teren
Dețin o suprafață de 200 ari în teren pentru care plătesc impozit. Problema este că la Primărie în actele de partaj(moștenire) sunt trecuți doar 190 ari. Ce trebuie să fac pentru a intra în posesia întregului teren(200 ari) și în acte?
Dețin o suprafață de 20o ari în teren pentru care plătesc impozit. Problema este că la Primărie în actele de partaj(moștenire) sunt trecuți doar 190 ari. Ce trebuie să fac pentru a intra în posesia întregului teren(200 ari) și în acte?
Răspuns la discuția Demisie
Bună ziua. Mi-am dat demisia până la urmă în baza art.81,alin.8 deoarece nu au vrut sa îmi aprobe demisia cu acordul părților decât dacă stăteam în preaviz.
O sa am nevoie de anumite documente care sun la dosarul angajatului și nu știu cum sa formulez cererea scrisă. Poate ma puteți ajuta cu un model. Mulțumesc
Discuție Demisie
Ce acte ar trebui să îmi elibereze angajatorul (la cererea mea) în cazul în care îmi dau demisia cnf. Art. 55,lit.b (acordul părților) - în cât timp trebuie să își achite datoriile față de mine(restul de bani-lichidarea) după această demisie și dacă am 10 luni vechime la acest loc de muncă(iul.2018-apr.2019) beneficiez de zile de CO, trebuie să le plătească?
Discuție Intampinare
Ajutați-mă cu un model de întâmpinare pt un proces de majorare a pensiei alimentare.
Bună ziua. Menționez ca am făcut stagiul militar în perioada 2001-2002 după care m-am angajat cu carte de munca. Vreau sa știu dacă acest an întra la calcul pentru vechimea în câmpul muncii. ( cartea de munca mi s-a făcut după ce am venit din armata)
Discuție Concediu
Mi-au rămas 5 zile de concediu de anul trecut. Le pot lua anul asta?
Discuție Demisie
As dori sa imi dau demisia fara preaviz de la actualul loc de munca din motive personale dar am oarece datorii la firma respectiva. Ce se poate intampla in acest caz?
La ce va referiti cand spuneti ca ... "Probabil celalat părinte nici nu prea a fost interesat..." ?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca dupa Noul Cod Civil in cazul unui copil minor unul din parinti poate sa-l ia si sa-i stabileasca domiciliul in alta tara...

Mai exact situatia este :
-exista hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din 2010 prin care minorul este incredintat unuia dintre parinti.
-nu este specificata custodia comuna si nici program de vizita in hotarare

Poate lua definitiv copilul din tara daca nu avem custodie comuna?
Dar daca ar exista custodie comuna?

Multumesc anticipat.