avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate cristinabucuresti

Activitate cristinabucuresti

Buna ziua,

Am facut pasaportul fetitei minore acum un an cand eram divortata. Acum m-am casatorit si am schimbat numele. Trebuie sa schimb si pasaportul fetitei? Multumesc anticipat.
Buna ziua. Sunt citata ca martor la DIICOT intr-un dosar din anul 2016 al companiei la care am lucrat timp de 2 ani. Stiu ca sunt citati ca martori toti angajatii din perioada 2013-2016 . Din presa am aflat ca este vorba despre constituirea de grup infractional organizat, fals intelectual, uz de fals, abuz in serviciu, intr-un conflict cu casa de asigurari de sanatate, dosare si decizii pacienti. Eu ca martor ar trebui sa ma prezint cu avocat? Precizez ca nu stiu ce ar trebui sa stiu cand ma prezint ca martor. Ce intrebari ar putea fi puse si care este parcursul acestei marturii? Ce ar trebui sa ma consult cu un eventual avocat? Multumesc.
Răspuns la discuția Infiintare centru educational
Multumesc, dar pe mine ma intereseaza centru educational , nu gradinita.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii si legislatie pentru infiintarea unui centru educational. Ma intereseaza ce avize imi trebuiesc si ce conditii trebuiesc indeplinite. Multumesc.
Răspuns la discuția Hotarare de divort definitiva
Buna ziua. După ce trimit cererea cu confirmare de primire, cand trebuie sa merg sa o ridic? Multumesc.
Răspuns la discuția Kinetoterapeut proces medical
Din cate înțeleg plângerea la poliție inseamna plângere penală, conform căreia kinetoterapeutul este considerat infractor, adică vătămare corporală. Atunci reclamantul nu trebuie sa dovedească acest lucru printr.o expertiza medicală? Nu el trebuie sa ceara expertiza?
Buna ziua. Va cer ajutorul in următoarea situație. La cabinetul medical s.a prezentat un pacient. A fost examinat de medic si trimis către kineto cu recomandarea de efectuare a unor proceduri pe spate. După 3 zile de la aceste proceduri , pacientul a revenit spunând ca in urma acestor proceduri i s.a rupt șurubul de la proteza de sold si ca nu se mai poate deplasa. Menționez ca acele proceduri nu aveau cum sa producă acest efect, iar daca l.ar fi produs , pacientul nu putea pleca pe picioare din cabinet. A venit cerând bani pentru operația ce urma sa i se efectueze din cauza șurubului rupt. Kineto a fost la spitalul unde pacientul urma sa fie operat, a discutat cu chirurgul iar acesta ia comunicat ca pacientul este unul problema, ca nu este prima intervenție din cauza nerespectării programului de recuperare post operator si ca el nu.l mai operează. După o perioada pacientul a fost operat si l.a sunat pe kineto din spital spunându.i ca n.are bani sa dea la asistente si pt consumabile si i.a spus sa.l ajute. Kineto a fost in spital, i.a dat 500 lei pt aceste lucruri si a discutat cu medicul de costul protezei. După externare pacientul i.a cerut kinetoterapeutului 10000 lei , bani care ar fi însemnat salariul lui pe perioada concediului medical. Kineto a refuzat iar pacientul s.a dus si a facut plângere la poliție. Cum trebuie sa procedeze kinetoterapeutul in continuare? Multumesc.
Răspuns la discuția Hotarare de divort definitiva
Multumesc .
Buna ziua. Am divortat in 2012 si nu am stiut ca trebuie sa merg sa legalizez hotararea care mi.a venit prin posta. Pe 1 august 2017 mi.au expirat cartea de identitate si pasaportul si nu le pot schimba pt ca aceasta hotarare nu e legalizata. Intrebarea mea este: daca merg marti la judecatoria sect 3 cu cerere si taxe judiciare e posibil sa nu ma primeasca pt ca este cartea de identitate expirata? Multumesc.
Nu stiu daca am postat unde trebuie. Ma intereseaza daca patronul unei firme are dreptul de a asculta si a localiza telefoanele mobile ale angajatilor ( telefoanele apartin firmei la fel si cartelele ). Care este baza legala ? Multumesc.